Hellvoc Brieft: "En we zijn vertrokken!"

“Dat het seizoen maar snel mag starten…” horen we vaak in de wandelgangen. Ahwel, onze jeugdploegen zijn al in actie geschoten! Dit weekend is het om 11u30 de beurt aan MU11 (tegen Amigos) en MU17 (tegen Puurs). Om 14u30 geeft JU17 partij aan Wegi Lille.  Kom het opkomend talent van onze club zéker eens bewonderen. De volledige kalender is te vinden op sportadministratie of volleyscores! Hou ook onze sociale media in de gaten voor liveupdates en foto’s.

Komen supporteren?
Graag! Een weekend vol thuismatchen organiseren in deze tijden is uiteraard niet makkelijk. Gelieve dus de instructies steeds goed op te volgen. Bij binnenkomst even registreren, en dan kan u genieten van topvolleybal. Houd er rekening mee dat een mondmasker dragen in de tribune en gangen verplicht is (vanaf 12 jaar)!

Café Touché zoekt dringend helpende handen!
Een dag vrij in de week of weekend om ons team te komen versterken? Roeping als cafébaas gemist? Here’s your chance to make up for it! Meer informatie of interesse? Stuur ons snel een mailtje!

Lucca (MU13) ging op de dag van de Sportclub in volle Hellvoc-tenue naar school, schitterend! Hou je mail in de gaten, je cadeau volgt snel :-)!

Opwarmingst-shirt en drinkbussen
De meeste leden hebben ondertussen hun T-shirt en drinkbus al komen halen. Nog niet gelukt? No worries! Op volgende momenten krijgt u nogmaals de kans:

Zaterdag 26 september: 10u00 – 13u00
Zaterdag 3 oktober: 10u00 – 19u00 – Wim zal dan ook aanwezig zijn met alle Hellvoc-kledij + sportzakken. Dé ideale moment om te passen!
Zaterdag 10 oktober: 08u30 – 16u30 

Hellvoc-Mondmaskers
Wat een geweldig initiatief van Hilde en Antje (mama en zus van Elisa (Dames A)). Zij kwam met het voorstel om met-de-handgemaakte-Hellvoc-Mondmaskers te maken. Ideaal om in stijl naar de trainingen en wedstrijden te komen. Wel snel zijn, ze verkopen als zoete broodjes!

Kostprijs? 8 euro, waarvan alle winst naar Think Pink en Kom op Tegen Kanker gaat. U beschermt niet alleen uzelf en anderen, u steunt bovendien nog eens het goede doel! Niet twijfelen! 

Bestellen? Wel hier zo!

Jeugdscheidsrechters
We zijn steeds op zoek naar nieuwe jeugdscheidsrechters! Na een korte halve-dag-opleiding in oktober en begeleiding tijdens de eerste matchen, ben je er volledig klaar voor om Hellvoc-jeugdmatchen te leiden.
Bovendien krijg je er nog een mooie vergoeding bovenop! Jeugdscheidsrechter kan je worden vanaf 14 jaar. Interesse of meer informatie? Stuur dan snel een mailtje!

Nieuwe volleybalschoenen nodig?
Schaessens Sport geeft nog steeds 25% korting op alle Mizuno-indoorschoenen
Naast schoenen via Schaessens Sport, ook altijd vermeldenswaardig dat er gedurende gans het jaar ook kledij (trainers, T-shirts, shorten, …), alsook sportzakken en rugzakken te koop zijn. Details via kledingspecialist Wim: wim.verberckt@gmail.com. Pasmaten zijn beschikbaar in de kledijkast van Café Touché.

Vragen of opmerkingen?
Iets niet duidelijk? Vragen of opmerkingen? Contacteer ons dan snel (info@hellvoc.be) of spreek ons gewoon eens aan :-).

Tot snel!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Sponsoren?

Wij nemen graag contact met je op!

Subscribe To Our Newsletter

Link with the Hellvoc Family